Când renunțăm la masca de protecție? Florin Cîțu a dat răspunsul mult așteptat

Florin Cîțu, vești bune pentru români. Premierul României susține că am putea renunța la masca de protecție pe data de 1 iulie 2021. Ce se va întâmpla în perioada următoare în țara noastră? Declarațiile susținute de Florin Cîțu, vineri, 9 aprilie, scrie spynews.ro.

Florin Cîțu susține că am putea renunța la 1 iulie la masca de protecție.

Ce se va întâmpla în perioada următoare în țara noastră? Florin Cîțu a spus când renunță românii la masca de protecție.

Pandemie de coronavirus se încheie, în sfârșit? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor românilor de când vaccinul anti-COVID-19 a apărut. Cum cazurile de infectare cu virusul ucigaș din China sunt în scădere, Florin Cîțu are vești bune pentru români. În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 9 aprilie, premierul României a declarat că am putea renunța la masca de protecție pe data de 1 iulie 2021.

Florin Cîțu susține că am putea renunța la masca de protecție pe data de 1 iulie 2021

De asemenea, Florin Cîțu a precizat că românii trebuie să aibă răbdare, dar mai ales, încredere în autoritățile statului. Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de la 1 iunie se vor relaxa și restricțiile, un alt motiv de bucurie pentru români. Premierul îi îndeamnă pe români să se vaccineze, pentru ca viețile tuturor să revină cât mai repede la normal.

“Vreau de la 1 iunie să relaxăm aceste condiţii, în două etape: 1 iunie şi apoi sfârşitul lui iulie, când vom avea 10 milioane de persoane vaccinate să revenim la normal. Şi să revenim la normal înseamnă să revenim la viaţa de dinainte, fără restricţii, fără mers noaptea, fără măşti şi aşa mai departe. Trebuie să ne vacinăm ca putem să ajungem acolo”, a declarat Florin Cîțu, vineri, 9 aprilie.

Klaus Iohannis: ”Avem motive reale de optimism și speranță”

De Ziua Mondială a Sănătății, președintele României a declarat că avem motive reale de optimism și speranță cu privire la revenirea la o viață normală. La fel ca și premierul Florin Cîțu, Klaus Iohannis i-a îndemnat la rândul său pe români să se vaccineze cât mai repede, dar mai ales, într-un număr cât mai mare.

”Avem motive reale de optimism și speranța intrării într-o nouă normalitate, pentru că avem la dispoziție vaccinurile COVID. Imunizarea populației prin vaccinare rămâne singurul instrument viabil de a opri pandemia, dar sunt necesare eforturi comune susținute pentru a ține virusul sub control până la atingerea unor niveluri ridicate de acoperire vaccinală”, a precizat Klaus Iohannis în cadrul evenimentului organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea revenirii la normalitate: ”Avem motive reale de optimism și speranță”

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!