Ce dorință și-a pus Vulpița de ziua ei de naștere! Veronica a petrecut alături de prieteni și de soțul ei! / VIDEO

A fost mare sărbătoare pentru Vulpița în urmă cu o zi! Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni și de soțul ei, iar în momentul în care a primit tortul și-a pus și o dorință! Ce vrea neapărat să i se îndeplinească! , scrie spynews.ro.

Ce dorință și-a pus Vulpița de ziua ei de naștere!

Vulpița a împlinit 22 de ani! Ce dorință și-a pus când a suflat în lumânări!

În urmă cu o zi Vulpița a împlinit vârsta de 22 de ani, motiv pentru care ieri a fost petrecere în curtea sa în care s-a mutat recent cu Viorel la Buzău!

Cei doi au petrecut ziua sa de naștere în noua lor locuință, iar alături de ei au fost și câțiva invitați care bineînțeles au adus pentru ea multe cadouri și au bucurat-o în această zi importantă!

Deoarece în niciun an până acum aceasta nu-și sărbătorea ziua de naștere, iată că acum totul a fost diferit, iar în afara florilor și cadourilor pe care le-a primit, tânăra s-a bucurat și de un tort, așa cum și-a dorit de mult timp!

Ce dorință și-a pus Vulpița de ziua ei de naștere!

În momentul în care Viorel a apărut cu tortul, Vulpița, destul de emoționată și-a pus o dorință în care speră foarte mult să de îndeplinească!

Dacă până acum își dorea mult să aibă succes iar piesele sale să ajungă pe primele locuri, acum deja prioritățile sale și-au schimbat, iar Veronica își dorește să-și aducă fetița la Buzău, acolo unde locuiește cu soțul ei de mai multe zile!

”Vreau să-mi aduc fata. Vreau să am fata lângă mine, să fim o familie”, a spus Vulpița la Acces Direct!

Ce cadou a primit din partea lui Viorel!

Vulpița a primit un cadou mai diferit din partea lui Viorel, asta pentru că încă de la primele ore ale dimineții el a trezit-o cu noaptea în cap dăruindu-i un buchet de flori, dar și un cocoș!

Veronica s-a bucurat de darul soțului său, dar și de pasărea care de acum va sta în locuința lor și de care trebuie să aibă grijă!

vulpita zi de nastere veronica stegaru

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!