Fată de 18 ani din Galați, moartă din cauza Covid-19! Virusul face tot mai multe victime printre tineri

O fată de doar 18 ani din Galați a murit din cauza noului virus Covid-19. Infecția face victime din ce în ce mai multe în rândul tinerilor, pe lângă vârstnicii îmbolnăviți și cu șanse minime de supraviețuire, scrie spynews.ro.

O nouă victimă tânără răpusă de Covid-19 O fată din Galați a decedat Cați oameni au murit în ultimele 24 de ore

Potrivit autorităților, o tânără de doar 18 ani din Galați a murit din cauza infecției cu noul coronavirus. Fata avea multiple comorbidități grave, astfel că nu a avut nici o șansă în fața bolii necruțătoare.

Aceasta este cea mai tânără victimă a bolii raportată astăzi, dintre cele 93 de decese produse în ultimele 24 de ore în România. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, 56 de bărbați ș 37 de femei și-au pierdut viața în urma infecției cu noul coronavirus.

O fată de 18 ani din Galați a murit din cauza Covid-19

Decesele s-au produs în aproape toate județele țării, pacienții în cauză fiind internați în unitățile medicale de profil din Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Harghita, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vrancea şi Bucureşti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!