Imagini cu poliţişti care descind la o nuntă cu 140 de persoane, din judeţul Galaţi VIDEO

Din imagini se vede cum nuntaşii stau înghesuiţi la masă, fără să poarte mască şi să respecte restricţiile stabilite în pandemia COVID. Invitaţii de la nuntă sunt din comuna Brăhăşeşti, acolo unde există o comunitate numeroasă de romi. 

Vineri, la ora 17:00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat cu privire la faptul că, la un restaurant din municipiul Tecuci, situat pe strada 1 Decembrie 1918, are loc o petrecere privată, cu ocazia căsătoriei dintre doi tineri, scrie adevarul.ro.

La faţa locului, poliţiştii şi jandarmii au identificat 140 persoane, care participau la nuntă.

Petrecerea a fost întreruptă, toate persoanele depistate în interior au fost legitimate, după care au părăsit incinta restaurantului, fiind îndrumate să se deplaseze la domiciliu.

„După finalizarea verificărilor şi în bazele de date ale Direcţiei de Sănătate Publică, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, faţă de administratorul restaurantului, faţă de organizatorul petrecerii, precum şi faţă de toţi participanţii la aveniment.Vă reamintim că astfel de evenimente sunt interzise”, a transmis IPJ Galaţi.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!