NeluTătaru recunoaște că a greșit formula de calcul privind scenariile desfășurării anului școlar: “Vina e a noastră”

Nelu Tătaru a făcut o serie de declarații legate de cele trei scenarii privind desfășurarea anului școlar. A recunoscut faptul că formula a fost greșită, dar și-au asumat vina, scrie spynews.ro.

Nelu Tătaru, despre formula de calcul privind scenariile desfășurării anului școlar. Ministrul: “Vina e a noastră”

Klaus Iohannis a transmis zilele trecute informații legate de scenariile începerii noului an școlar. Ministrul Sănătății declară că acestea au fost greșite, dar că își asumă întreaga vină.

“Toate scenariile sunt lucrate și au fost lucrate într-o comisie de specialiști de la Ministerul Educației, Ministerul Sănătății, prin INSP, și Ministerul Sănătății în special. Evaluarea, pregătirea acelor scenarii, precum și datele, au fost transmise eronat către Președinție și atunci vina este a noastră”, a transmis Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Joi, Klaus Iohannis a venit cu clarificări vizavi de informațiile eronate prezentate în conferința de presă susținută cu o zi înainte. Este vorba, mai exact, despre o eroare în ceea ce privește formula de calcul ul pe baza căreia sunt stabilite cele trei scenarii – verde, galben şi roşu în ceea ce privește desfăşurarea învăţământului preuniversitar din data de 14 septembrie.

„Preşedintele României îşi cere public scuze pentru eventualele confuzii rezultate ca urmare a comunicării formulei de calcul eronate”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Cele șase județe unde a explodat numărul de cazuri de coronavirus! Avertismentul lui Nelu Tătaru

nelu tataru greseala scenarii scoala

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!