Percheziție ratată! Mascații au spart ușa greșită, intrând peste un nevinovat

Luna trecută, procurorii au trimis în judecată un orădean găsit cu o puşcă de vânătoare, lunetă plus gloanţe şi alice aferente, toate de contrabandă. Toate acestea au fost găsite de poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Bihor după percheziţii desfăşurate două zile la rând în satul Cărăndeni din comuna Lăzăreni, în trei imobile.

Doar că prima descindere a fost la o adresă greșită. Jurnaliștii de la BIHOREANUL au aflat acest lucru după ce dosarul a devenit public. Oamenii legii au avut nevoie de fapt de două zile de descinderi, asta pentru că prima oară au intrat în casa unui alt Heredea, fără nicio legătură cu dosarul lor, scrie presasm.ro.

În localitatea cu pricina, imobilele fuseseră renumerotate, chestiune pe care, însă, oamenii legii n-au mai verificat-o înainte să plece la drum şi, ca atare, au avut nevoie de o nouă autorizaţie de la judecător, ca să scotocească la adresa corectă. Bine că nu s-au rătăcit din nou…

Reamintim faptul că un orădean, în vârstă de 46 ani, este judecat după ce în locuinţa lui din satul Cărăndeni s-a găsit o armă letală neînregistrată, iar ulterior, în casa unui prieten de-al său, şi 164 de cartușe cu glonț, un cartuș cu alice, toate nepercutate, o lunetă și un binoclu de culoare neagră. Toate au fost introduse ilegal în ţară. În urma audierilor, orădeanul a recunoscut că le-a fi introdus, ilegal, în cursul lunii decembrie, anul trecut.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!