Primarul PSD din Brăila, manifest împotriva măștii sanitare: ”Victorie!!! Fără mască în Brăila!!! Decât o viață slugă, mai bine 4 ani vultur!!!”

Primarul PSD din Brăila, Viorel Marian Dragomir, a transmis joi pe Facebook un mesaj prin care salută decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgentă care duce la faptul că în municipiu nu e obligatorie masca sanitară în spațiile publice deschise, cu câteva excepții.

Primarul PSD exclamă ”VICTORIE !!! FĂRĂ MASCĂ ÎN BRĂILA !!!”, după care pune la îndoială utilitatea măștii: ”Persoane mai temătoare spun … dar dacă nu purtăm masca o să crească cazurile. Eu ii intreb, cu tot respectul – garantează cineva că dacă purtăm masca nu ne infectam? Există un studiu oficial? Personalul D.S.P. Brăila a purtat mască, a respectat regulile … și totuși s-a infectat !!!”, scrie g4media.ro.

Edilul își încheie postarea cu sloganul ”DECÂT O VIAȚĂ SLUGĂ, MAI BINE 4 ANI VULTUR !!!”.

Postarea integrală a primarului PSD (Grafie originală):

VICTORIE !!! FĂRĂ MASCĂ ÎN BRĂILA !!! O poartă doar cine vrea !!! 1. O să respect întotdeauna legea, chiar și atunci când nu imi convine. DAR, o sa folosesc toate mijlocele legale pentru a apara drepturile și libertățile brăilenilor și voi iniția procedura de modificare a hotărârilor și legilor abuzive. 2. Conform Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgentă 49/13.10.2020 aprobată prin Hotărârea Guvernului 856/14.10.2020 în Brăila, deoarece sunt sub 3 cazuri la 1.000 de locuitori, masca trebuie purtată doar în: – pieţe – târguri – zone de aşteptare (staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea) – faleza – zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje – exteriorul obiectivelor turistice – zonele pietonale comerciale – proximitatea instituţiilor de învăţământ până la o distanţă de 50 m de intrarea în perimetrul şcolii 3. Când vă plimbați în Parcul Monument, Gradina Mare sau oriunde în Brăila, cu excepția locațiilor enumerate anterior, masca nu este obligatorie, dar cei care doresc o pot purta. Acum, fiecare are dreptul de a decide !!! 4. Persoane mai temătoare spun … dar dacă nu purtăm masca o să crească cazurile. Eu ii intreb, cu tot respectul – garantează cineva că dacă purtăm masca nu ne infectam? Există un studiu oficial? Personalul D.S.P. Brăila a purtat mască, a respectat regulile … și totuși s-a infectat !!! 5. Unii mi-au spus – Au trecut alegerile, ești 4 ani primar …. stai linistit … nu te pune contra curentului …. Am spus odată – DECÂT O VIAȚĂ SLUGĂ, MAI BINE 4 ANI VULTUR !!! Nu sunt „vultur”, este doar un proverb românesc adaptat. O să ramân mereu același om sincer și nu ma voi vinde pentru un post sau interes personal. Cu prietenie, Primar Dragomir Viorel Marian”

Foto: Viorel Marian Dragomir / Facebook

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!