Revelionul în stațiunile montane: petrecerile se încheie înainte de miezul-nopţii şi nu se va putea dansa

În lipsa concediilor în străinătate, mulţi dintre români şi-au planificat Revelionul în staţiunile montane din ţară. În Păltiniş, toate locurile de cazare sunt ocupate. Petrecerea de Revelion se va termina înainte de miezul-nopţii şi nici nu se va putea dansa. Până atunci, turiştii se consolează cu zăpada de pe pârtii.

În Păltiniş stratul de zăpadă depăşeşte 20 de centimetri. Perfect pentru practicarea sporturilor de iarnă. Pârtia din Păltiniş a fost plină în ultimele zile din an, scrie digi24.ro.

Turiștii spun că pârtiile sunt în stare bună și că regulile de distanțare sunt respectate “cât de cât”.

În staţiunea Păltiniş aproape toate camerele sunt ocupate deja. Vor lipsi însă petrecerile grandioase din anii trecuţi.

Manager de hotel: “Este o zi un pic mai altfel față de Revelioanele obișnuite în sensul că restaurantul se va închide la ora 23, dar masa de Anul Nou va fi de la ora 18 până la ora 23, unde avem o cină elegantă. Nu se va dansa, dar va fi muzică bună”.

În stațiunea Straja din Hunedoara nu mai sunt locuri de cazare, iar jandarmii trebuie să facă ordine la urcarea în telescaun.

Temperaturile foarte ridicate și lipsa altor distracții i-au adus pe turiștii din Straja în număr mare pe pârtie. La coada de la instalaţiile pe cablu, jandarmii se asigură că toţi respectă normele impuse de pandemie.

La Straja, stratul de zăpadă este de aproximativ 30 de centimetri şi sunt funcţionali 11 din cei 24 de kilometri de pârtii.

Editor : Georgiana Marina

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!