Senatorul PNL Vlad Pufu, despre Marcel Ciolacu: ‘Nu pot să nu observ dublul limbaj. Nu l-am văzut să plângă de mila buzoienilor’ | Ziarul Profit

Liberalul Vlad Pufu îl acuză pe liderul PSD, Marcel Ciolacu că folosește un ”dublu limbaj” în condițiile în care, susține senatorul PNL, la București, social-democratul „plânge” de mila tuturor, însă nu se preocupă de situația din Buzău, județ din care provine.

”În plan local în administrația locală, pesedistă (…) este un haos de nedescris”, a declarat liberalul într-o conferință de presă, scrie ziarulprofit.ro.

 Contre dure în Coaliție. Liderii USR-PLUS amenință cu ieșirea de la guvernare. Liberalii nu îi opresc prea tare

”Nu pot să nu observ dublul limbaj al domnului președinte Marcel Ciolacu. Nu m-am lămurit când să-l iau în serios. Atunci când face sau atunci când spune. Pe de o parte, la nivel național, domnia sa combate, nu știu cât de eficient, politica și politicile guvernamentale, în general, Guvernul Cîțu, plânge pe umerii pensionarilor, pe umerii bugetarilor cărora le-au înghețat salariile și, în general plânge cam pe orice umăr mai prinde ca să-l lase să plângă. Dar, în schimb, în plan local în administrația locală, pesedistă, să nu uităm, este un haos de nedescris. Nu l-am auzit pe domnul Ciolacu să plângă pe umerii sau de mila celor 45 de oameni care au fost disponibilizați de la Urbis, pentru cei care au fost trimiși în șomaj tehnic și care nu știm dacă se vor mai întoarce la lucru, pentru că societatea la care dânșii lucrează, are de încasat de la Primăria Buzău, o primărie PSD, administrată de un subordonat al domnului Ciolacu, zeci de milioane de lei. O să vedem parcursul, pe viitor, al acestei societăți, ce se va întâmpla cu ea”, a spus liberalul Vlad Pufu.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!