Surprize, surprize cu Andreea Marin, Fuego și Mihaela Tatu la TVR 2

Primăvara aduce noutăți în programele TVR 2. Astfel, Paul Surugiu-Fuego și echipa sa propun exclusivități și duminici de poveste în cadrul celui de-al șaselea sezon al emisiunii “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” Iată că emisiunea care promovează valorile autentice, eroii și artiștii României, merge mai departe și va debuta pe micul ecran – duminică, 4 aprilie – de la ora 15.00, la TVR 2. 

Emisiunea cu drag de această țară a debutat la TVR 2 în toamna anului 2018  și a ajuns, rapid, în sufletele celor care iubesc calitatea, făcând audiențe impresionante, scrie cancan.ro.

Până în prezent, emisiunea a premiat peste 200 de personalități, a avut numeroase exclusivități, a câștigat mai multe premii, iar în 2020 a fost nominalizată la Premiile TV MANIA pentru “Cea mai bună emisiune de divertisment din România”.

Paul Surugiu propune un dialog emoționant cu celebra Zână a Surprizelor

Duminica aceasta – 4 martie – debutează cu o gala de zile mari. Paul Surugiu propune un dialog emoționant cu celebra Zână a Surprizelor, simbolul audiențelor din România, Andreea Marin. Aceasta va povesti despre televiziune, despre mama sa, despre răutățile celor din jur și despre cât de tare o afectează părerile greșite ale oamenilor, dar și despre celebrul proiect “Surprize, surprize”.

Mai mult, Fuego a ”uneltit” și o va surprinde pe Andreea, aducând alături de ea un coleg drag, celebrul actor Gabriel Coveșanu, alias Cove. Cei doi își vor aduce aminte de momentele de cândva și-l vor acapara pe Fuego în totalitate cu energia lor, revăzându-i și cum erau acum 14-15 ani, atunci când defineau succesul la televizor.

Andreea Marin, alătur de Cove

Tot în prima ediție le veți putea asculta pe frumoasele și talentatele Alexandra Ungureanu și Alexandra Crăescu, două voci speciale care fac performanță și care reușesc să se mențină în preferințele publicului. Alexandra Ungureanu ne aduce cele mai noi cântece ale sale și ne face o demonstrație de folclor.

Alexandra Crăescu ne încântă cu un fragment dintr-un musical, cu un cântec nou, dar și un omagiu special pentru Anda Călugăreanu, alături de Fuego.

Cântece speciale, povești despre începuturi…

De asemenea, Paul Surugiu ne propune și două talente formidabile din tânăra generație a folclorului românesc– Codruța Rodean și Bogdan Cioranu. Cei doi, care au milioane de vizualizări pe YouTube, vor răspunde provocărilor lui Fuego și ne vor purta în lumea folclorului autentic! Au cântece speciale pregătite, povești despre începuturile lor, dar și muzică ușoară pentru telespectatori!

Exclusivitatea în această ediție este prezența Mihaelei Tatu, pe care n-ați văzut-o de mult la televizor, cea care ne va spune ce face în prezent, cum a trecut peste greutăți, dar și cum poți fi fericit.

Mihaela Tatu

În premieră, Mihaela Tatu va cânta alături de bunul ei prieten, compozitorul Cristian Faur, dar și în duet cu Paul Surugiu-Fuego, care are și o premieră muzicală în prima emisiune a sezonului. Nu ratați! 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!