Tânăr înjunghiat de trei ori, într-un cazinou din Galați. Imagini după agresiune. Video

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost înjunghiat de trei ori, aseară, într-un cazinou din Galați. Atacatorul, de aceeași vârstă cu victima, a fugit după agresiune, scrie observatornews.ro.

Tânăr înjunghiat de trei ori, într-un cazinou din Galați. Imagini filmate după agresiune

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei doi tineri a izbucnit un conflict. Unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt, apoi a fugit.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost înjunghiat de trei ori, aseară, într-un cazinou din Galați. Atacatorul, de aceeași vârstă cu victima, a fugit după agresiune.

Din primele informații, tânărul de 28 de ani și agresorul nu se cunoșteau.

La un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei doi a izbucnit un conflict.

Unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt, apoi a fugit. A fost prins în scurt timp de polițiști, care l-au reținut și l-au adus la secție pentru audieri.

Incidentul a avut loc luni, la ora 20.15, într-un cazinou aflat în zona centrală a orașului Galați.

„Sesizarea a fost făcută la Secția 2 de Poliție la ora 20.15. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au găsit o victimă, un bărbat de 28 de ani, client al unui cazinou din Galați. El fusese lovit în zona toracelui de o persoană necunoscută. A fost identificat agresorul, un bărbat de 28 de ani, din Independența”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Victima 28 de ani, client al cazinoului, a fost transportată la spital, în timp ce agresorul a fost adus la audieri. Polițiștii așteaptă raportul medico-legal pentru a putea încadra fapta.

Video

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!