Un bărbat din Buzău riscă 7 ani de închisoare pentru că şi-a răpit copilul din braţele mamei sale

Un bărbat de 25 de ani din Buzău riscă să îşi petreacă următorii șapte ani după gratii pentru că şi-a răpit copilul din braţele mamei sale.

Prins la mijloc în războiul dintre părinţi, băieţelul în vârstă de doi ani a rămas marcat de episodul violent şi are nevoie de consiliere psihologică spun cei de la protecţia copilului. Şi un unchi al celui mic, un tânăr de 17 ani, a fost implicat în scena brutală şi în final agresorii au fost arestaţi preventiv, scrie stirileprotv.ro.

Părinţii copilului au locuit patru ani împreună în Buzău, în casa bărbatului. Pentru că bărbatul era violent, susţine femeia, ea a hotărât în urmă cu două săptămâni să se întoarcă la casa părintească în comuna Secuieni din Bacău. Revoltat, tatăl copilului s-a hotărât să îl ia cu forţa de lângă mamă.

Mama copilului: ”Mă duceam cu mamaia la pădure să scoatem copilul la plimbare. El a venit cu fratele lui şi mi l-a luat din braţe. Când mi l-au luat din braţe forţat am sunat la Poliţie şi în jumătate de oră l-au găsit la ieşirea din Bacău. A zis că eu nu ştiu să am grijă de un copil că eu n-am dreptul la el şi ca să îl ia el să îl ducă la părinţii lui că eu nu sunt în stare să îl cresc”.

Băieţelul în vârstă de doi ani s-a speriat de toată acestă experiență violentă. Iar rudele spun că noaptea are coşmaruri.

Străbunică: ”Toţi suntem speriaţi. Băiatul nu doarme noaptea. Cum vine noaptea cum e gata “vine vine babau”.

Reporter: ”Credeţi că ar fi sost în stare să îi facă rău?”

Stăbunică: ”Şi normal că a vrut să îi facă rău de l-a smuncit ca şi cum ai smulge un par din pământ”.

Poliţia a recuperat băieţelul şi l-a înapoiat familiei.

Cătălina Păduraru – IPJ Bacău: ”Au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a 2 tineri din Buzău bănuiţi de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violențe. Ulterior au fost prezentaţi instanţei care a dispus arestul preventiv pentru 30 de zile”.

Cei de la Protecţia Copilului spun că vor oferi consiliere psihologică atât copilului, cât şi mamei.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!