Vacanță de vis, la preț de nerefuzat, în raiul unde muntele cade pe tine (170 lei, 3 nopți)

Nu ai nevoie de prea mulți bani, ca să te bucuri de raiul de pe pământ, ci doar de câteva zile libere și dor de ducă. Așa că adună-ți, repede, prietenii, fă-ți bagajele și ia-o spre munte! Pentru că îți propunem, acum, un loc de poveste, una dintre dintre pensiunile cu cel mai frumos view, în care am ajuns noi până acum. Aici muntele cade, efectiv, pe tine, iar senzația este unică. Și unde mai pui că prețul pentru oferta specială, lansată, astăzi, de pensiune, este unul cum rar găsești.

Unde? Viștișoara, Brașov: la 270 km de București, la 102 km de Brașov, la 64 km de Sibiu, la 334 km de Timișoara, la 239 km de Cluj, la 406 km de Iași, scrie calatorinbascheti.ro.

Pensiunea Piemont

Pensiunea Piemont din satul Viștișoara este locul perfect pentru aceste vremuri pe care le trăim: este așezată într-o poieniță izolată, în sălbăticie, departe de orice zgomot, iar vecini îți vor fi doar crestele munților. Bonus este priveliștea pe care o ai dimineața, la răsărit, ori seara, la apus și nu se compară cu nimic din ceea ce ai văzut până acum. Este un mic colț de rai care te va rupe de viața urbană. Este acel răgaz de la viața pe fugă, sub presiunea minutelor, orelor, secundelor când tot ce îți dorești este să asculți doar liniștea. Noi ne-am simțit tare bine aici, ca și cum am fi fost rupți de lume, în mijlocul naturii.

Mai multe cazări de poveste din Țara Făgărașului găsești: AICI!

Cam acestea sunt sentimentele care ne-au încercat atunci când am descoperit pensiunea Piemont. Și vei mai descoperi ceva: cât de viu și cât de frumos trăiesc oamenii din Țara Făgărașului, în armonie cu natura, atât de aproape de Dumnezeu și atât de strâns legați de tradiții. În sufletul nostru, i-am invidiat pentru locul unde i-a așezat Dumnezeu. Oriunde te-ai întoarce, parcă, ești vegheat din umbră de mărețele creste ale Făgărașilor, cernite de zăpadă, și de curgerea lină a Oltului.

Locul este potrivit pentru familii sau pentru cei care vor să experimenteze câteva zile la munte cu gașca de prieteni. Și asta pentru că pensiunea se închiriază doar integral. Camerele sunt spațioase și foarte curate, veți avea la dispoziție și o bucătărie complet utilată, dar și grătar. Pensiunea este relativ nouă, a fost deschisă acum aproape un an.

VACANȚĂ IEFTINĂ LA MUNTE

Oferta sună așa: ”vino cu gașca de luni, până joi și primești 3 nopți, la preț de 2 nopți”. Cabana se închiriază integral, are 8 camere duble și o capacitate de 16 locuri. Costul pentru 3 nopți este de 2720 lei, pentru toată pensiunea. La un simplu calcul asta înseamnă un preț excelent de 170 de lei / pentru o persoană / pentru cele 3 nopți. Oferta este valabilă pentru toată luna octombrie, cu check-in luni și check-out joi.

Pentru rezervări și mai multe detalii: AICI!  

Obiective turistice din Țara Făgărașului

Rezervația Naturală Holbav; Satul Șinca Nouă; Lacul Bâlea; Templul Ursitelor – Mănăstirea Rupestră de la Șinca Veche; Herghelia de la Sâmbăta de Jos; Cetatea Făgărașului; Abația Cisterciană de la Cârța; Piramidele de la Șona; Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus; Transfăgărășanul; Porumbacu de Sus; Muzeul de Pânze și Povești din Mândra.

De reținut: ***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii.

Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!