VIDEO | Momentul când un polițist a fost înjunghiat, la Secția 9, transmis live chiar de atacator: „Poliția moare, stați să vedeți. Ia vino-ncoa’, bre!”

Momentul Când Un Polițist A Fost înjunghiat La Secția 9, Transmis Live | Libertatea Mergi direct la conținut »

Acesta este bărbatul care a înjunghiat un polițist și a filmat atacul. Foto: Captură video, scrie libertatea.ro.

Un poliţist a fost înjunghiat în curtea Secţiei 9 din Capitală, fiind rănit la picior, totul fiind transmis în direct pe Facebook de atacator. Agresorul, un bărbat de 28 de ani, a fost prins de poliţist cu ajutorul unui coleg, fiind apoi reţinut.

Atacatorul a plănuit totul și a plecat spre secția de poliția cu mașina, fiind live pe Facebook și anunțând ce vrea să facă. Pagina de pe rețeaua de socializare a Sindicatului Europol a publicat imaginile, inclusiv momentul atacului.

Vă avertizăm că urmează imagini cu impact emoțional

„Poliția moare stai să vedeți! Acesta este filmul unde colegul nostru din cadrul Secției 9 Poliție București a fost înjunghiat aseară în timp ce se afla în serviciu de către un cetățean certat cu legea.

Acesta, fără nicio jenă, îl înjunghie direct în picior spunându-i: «Ce i-ai făcut mă!». Cam asta înseamnă munca de poliție, acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii care pleacă la serviciu și nu știu dacă se mai întorc acasă la familie, acestea reprezintă imaginile din activitatea de zi cu zi a Poliției Române. Poate le vede și domnul Cîțu!”, scrie în mesajul transmis de sindicatul Europol.

La rândul ei, Poliția Capitalei a anunțat într-un comunicat că „în noaptea de 1/2 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Ilfov, a intrat în curtea Secţiei 9 Poliţie şi cu un cuţit l-a atacat pe poliţistul ce executa controlul accesului în sediul subunităţii”.

Polițistul a fost rănit la un picior și a reușit, cu ajutorul unui coleg, să-l imobilizeze pe bărbat, mai anunță instituția.

„Poliţistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Agresorul se află în custodia poliţiştilor şi a fost sesizată unitatea de Parchet, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reţinerea bărbatului de 28 de ani”, scrie în comunicat.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!